Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMX. Als je het bestand wilt openen FMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Plug-in Format N/A

Wat is een bestand FMX?

Een FMX-bestand is een plug-in die wordt gebruikt door de Windows-versie van FileMaker Pro, een database programma. Het bevat informatie die de mogelijkheden van de FileMaker-software uitbreidt, zoals het automatiseren van bepaalde functies.

Wanneer u plug-ins installeert op FileMaker Pro, worden de FMX-bestanden geplaatst in de map 'Extensions', die zich bevindt in de FileMaker-map:

Windows XP:

C: Documents_en_Settingsgebruiker_naamLocalSettingsApplicationDataFileMakerFileMaker ProversionExtensions

Windows Vista, 7, 8 en 10:

C: usersuser_nameAppDataLocalFileMakerFileMakerProversionExtensions

Als u de MacOS-versie van FileMaker Pro gebruikt, zijn de invoegtoepassingen opgenomen in .FMPLUGIN-bestanden.

Hoe een bestand openen FMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMX openen

Andere problemen met een bestand FMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMX:

  • het gekozen bestand FMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand