Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FND. Als je het bestand wilt openen FND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Explorer Saved Search Format Microsoft

Wat is een bestand FND?

Opgeslagen zoekbestand gemaakt door Windows 95, 98, 2000 en XP. Bewaart de zoekcriteria die zijn getypt met behulp van de functie Windows Find. Wordt gebruikt voor het herhalen van zoekopdrachten met de opgeslagen zoekcriteria. Opent een Windows Explorer-venster met de bijpassende bestanden wanneer u dubbelklikt.

Windows Vista en Windows 7 gebruiken de extensie .SEARCH-MS voor opgeslagen zoekopdrachten.

Hoe een bestand openen FND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FND openen

Andere problemen met een bestand FND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FND:

  • het gekozen bestand FND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand