Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FNTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FNTA. Als je het bestand wilt openen FNTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FNTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Marathon 2 Aleph One Font Format Bungie Studios

Wat is een bestand FNTA?

Font file gebruikt door Aleph One, een eerste persoon shooter (FPS) gaming engine die oorspronkelijk is ontwikkeld voor Marathon 2: Durandal. Bevat lettertype glyphs en definities voor het spel. Gebruikt om de weergegeven tekst tijdens de gameplay aan te passen.

Hoe een bestand openen FNTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FNTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FNTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FNTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FNTA openen

Andere problemen met een bestand FNTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FNTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FNTA:

  • het gekozen bestand FNTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FNTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FNTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand