Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOB. Als je het bestand wilt openen FOB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics NAV (Navision) Attain Object Format Microsoft

Wat is een bestand FOB?

Bevat objecten die worden gebruikt door Microsoft Dynamics NAV, een business management en analyse programma. Mag tabellen, formulieren en andere objecten bevatten die door de toepassing worden verwezen. Wordt bij het programma opgenomen of gedownload van Microsoft, zoals het bestand "devtool.Fob".

Microsoft Dynamics NAV werd eerder Microsoft Navision genoemd.

Hoe een bestand openen FOB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOB openen

Andere problemen met een bestand FOB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOB:

  • het gekozen bestand FOB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand