Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FODP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FODP. Als je het bestand wilt openen FODP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FODP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenDocument Flat XML Presentation Format Oracle

Wat is een bestand FODP?

Presentatiebestand opgeslagen in het OpenDocument-formaat, maar opgeslagen met een platte XML-indeling in plaats van de .ZIP-container die wordt gebruikt door standaard .ODP-bestanden. Maakt automatisch genererende presentaties eenvoudiger en maakt het mogelijk dat de presentaties leesbaar zijn met een teksteditor.

Hoe een bestand openen FODP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FODP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FODP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FODP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FODP openen

Andere problemen met een bestand FODP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FODP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FODP:

  • het gekozen bestand FODP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FODP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FODP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand