Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOL. Als je het bestand wilt openen FOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PFS First Choice Database Format SoftKey

Wat is een bestand FOL?

Database bestand gemaakt door Personal Fileing System (PFS) First Choice, een DOS-programma dat is ontwikkeld tijdens vroege versies van Windows om databases met platte bestanden te maken. Bevat gegevens opgeslagen als een verzameling velden met hun typen en waarden. Wordt gebruikt om diverse soorten gegevens op te slaan en te vragen, evenals rapporten te maken.

FOL-bestanden zijn zeer zeldzaam en worden niet meer ondersteund. Ze kunnen worden omgezet in bruikbare gegevensformaten met behulp van FirstOut of first2html. PFS First Choice beschouwde abandonware.

Hoe een bestand openen FOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOL openen

Andere problemen met een bestand FOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOL:

  • het gekozen bestand FOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand