Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOLX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOLX. Als je het bestand wilt openen FOLX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOLX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Folx Download Format Eltima Software

Wat is een bestand FOLX?

Bestand gemaakt door Folx, een downloadmanager voor Mac OS X. Bevat een bundel gegevensbestanden die informatie over een download specificeren. Inclusief de download-URL, de datum, de verstreken downloadtijd en andere downloadinformatie. Gebruikt om downloads te starten en opnieuw te starten.

FOLX-bestanden opslaan ook andere downloadinformatie die wordt weergegeven in de gebruikersinterface, inclusief de downloadformaat voor bestanden, schema, prioriteit, doelpad en staat.

Als u de informatie in een FOLX-bestand wilt zien, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u 'Inhoud van de verpakking weergeven'.

Hoe een bestand openen FOLX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOLX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOLX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOLX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOLX openen

Andere problemen met een bestand FOLX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOLX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOLX:

  • het gekozen bestand FOLX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOLX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOLX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand