Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOMOD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOMOD. Als je het bestand wilt openen FOMOD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOMOD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fallout 3 Mod Format N/A

Wat is een bestand FOMOD?

Game bestand dat wordt gebruikt door Fallout mod programma's zoals Fallout mod manager (FOMM) en Nexus Mod Manager (NMM). Bevat bestanden die, wanneer geïnstalleerd, spelinhoud wijzigen voor Fallout 3 of Fallout: New Vegas. Gebruikt voor het aanbrengen van aangepaste mods ontwikkeld door leden van de game community.

Het FOMOD formaat kan gebruik maken van .7Z, .ZIP of .RAR compressie. Binnen het gecomprimeerde archief is er een info.Xml bestand dat de mod beschrijft en een script dat de mod installeert. Er zijn ook gegevensbestanden die de inhoud van het spel wijzigen.

FOMOD-bestanden kunnen worden geïnstalleerd door ze dubbel te klikken wanneer FOMM of NMM is geïnstalleerd. FOMM opent en toont de mod in het inhoudsvenster en activeert het om de mod aan te passen. Mods die door FOMM worden gebruikt worden over het algemeen geïnstalleerd in de map Fallout 3fommmods in de installatie map van het spel.

Hoe een bestand openen FOMOD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOMOD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOMOD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOMOD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOMOD openen

Andere problemen met een bestand FOMOD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOMOD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOMOD:

  • het gekozen bestand FOMOD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOMOD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOMOD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand