Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOP. Als je het bestand wilt openen FOP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InfoZoom Protected Data Format humanIT

Wat is een bestand FOP?

Gesloten data bestand dat wordt uitgevoerd door InfoZoom, een data visualisatie programma. Bevat tabelgegevens en informatie over de tabelstructuur, dataformaten, machtigingen, enz.

FOP-bestanden lijken op InfoZoom .FOX-bestanden, maar zijn beveiligd, wat betekent dat ze niet kunnen worden bewerkt of opgeslagen.

Hoe een bestand openen FOP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOP openen

Andere problemen met een bestand FOP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOP:

  • het gekozen bestand FOP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand