Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOT. Als je het bestand wilt openen FOT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Font Resource Format N/A

Wat is een bestand FOT?

Lettertype bestand gebruikt door Windows en applicaties die TrueType-lettertypes ondersteunen (.TTF-bestanden). Bevat lettertype informatie en wordt gebruikt om een ​​bijbehorend TrueType lettertype te installeren en configureren. Vaak gebruikt door applicatie-installateurs bij het installeren van lettertypen.

FOT-bestanden worden gebruikt in het installeren van "embedded fonts" in Windows. Embedded lettertypes maken het mogelijk om lettertypes over te dragen tussen computers en een FOT-lettertypebron nodig hebben naast het TrueType-lettertype. Het FOT-bestand bevat de informatie die Windows nodig heeft om het lettertype te herkennen en te installeren. De Windows API bevat een functie genaamd CreateScalableFontResource die kan worden gebruikt voor het maken van FOT-bestanden.

Hoe een bestand openen FOT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOT openen

Andere problemen met een bestand FOT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOT:

  • het gekozen bestand FOT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand