Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FOTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FOTA. Als je het bestand wilt openen FOTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FOTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Firmware Over-the-Air Format Google

Wat is een bestand FOTA?

Firmware-bestand dat wordt gebruikt voor het upgraden van het besturingssysteem, thema en andere systeemgegevens op mobiele apparaten zoals Samsung-telefoons. Wordt draadloos geleverd op aanvraag naar de mobiele telefoon van de gebruiker tijdens een update zonder verbinding te maken met een pc.

FOTA-technologie wordt vaak gebruikt op Samsung Android-gebaseerde mobiele apparaten. Firmware-upgrades worden voltooid via de software-updateoptie op het apparaat.

Hoe een bestand openen FOTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FOTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FOTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FOTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FOTA openen

Andere problemen met een bestand FOTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FOTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FOTA:

  • het gekozen bestand FOTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FOTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FOTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand