Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FP. Als je het bestand wilt openen FP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft FoxPro Configuration Format OpenGL

Wat is een bestand FP?

Bestand gebruikt door programma's die OpenGL-technologie gebruiken. Specificeert uiterlijk eigenschappen voor fragmenten (pixels in 3D-ruimte) in een driedimensionaal model. Hiermee kunt u de pixels manipuleren voordat u deze opnieuw uitvoert.

FP-bestanden worden geschreven met behulp van een syntax op lage niveau, genaamd assemblage taal. Ze worden opgeslagen in een tekstformaat.

Hoe een bestand openen FP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FP openen

Andere problemen met een bestand FP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FP:

  • het gekozen bestand FP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand