• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FP5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FP5. Als je het bestand wilt openen FP5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FP5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Format FileMaker

Wat is een bestand FP5?

Database gemaakt door FileMaker Pro 5 of 6, een database management programma voor Macintosh en Windows platforms. FileMaker 5 was de eerste grote versie van het programma dat is ontwikkeld door FileMaker, Inc. Het is eerder ontwikkeld door Claris Corporation.

FileMaker, Inc. is een volledige dochteronderneming van Apple, Inc.

Hoe een bestand openen FP5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FP5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FP5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FP5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FP5 openen

Andere problemen met een bestand FP5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FP5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FP5:

  • het gekozen bestand FP5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FP5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FP5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand