Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FP7 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FP7. Als je het bestand wilt openen FP7, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FP7

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Format FileMaker

Wat is een bestand FP7?

Database bestand gemaakt door FileMaker Pro versies 7-11. Bewaart gegevens met tabellen en records met elk record dat één of meerdere velden bevat. Kan ook formulieren, grafieken en andere databaseobjecten bevatten. Wordt gebruikt voor het organiseren van persoonlijke en bedrijfsgegevens.

FileMaker Pro 12 gebruikt het nieuwere .FMP12-formaat voor databases. FP7-databases kunnen worden opgewaardeerd naar het nieuwere formaat door ze eenvoudig te openen in FileMaker Pro 12, die hen automatisch converteert (en een back-upkopie van het FP7-bestand in het proces opslaat). FileMaker Pro 5 en 6 gebruiken de extensie .FP5.

Hoe een bestand openen FP7?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FP7 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FP7 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FP7 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FP7 openen

Andere problemen met een bestand FP7

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FP7 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FP7:

  • het gekozen bestand FP7 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FP7 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FP7 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand