Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPBF. Als je het bestand wilt openen FPBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Finder Burnable Backup Archive Apple

Wat is een bestand FPBF?

Map die bestanden of aliassen bevat van bestanden die worden verbrand als een data-cd of dvd. Wordt gebruikt om gegevens op te slaan die op een of meer discs worden verbrand. Kan worden gemaakt vanaf Mac OS X 10.4 of hoger en verschijnt typisch op het bureaublad.

Om een ​​brandenmap in Mac OS X te maken, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u 'Nieuwe brandermap' in het contextmenu. U kunt ook "New Burn Folder" selecteren in het Finder File-menu.

Zodra de burn-map is gemaakt, kunt u bestanden en mappen erin slepen. De totale grootte van de map verschijnt onderaan het venster. Wanneer u klaar bent om de inhoud van de map op een disc te branden, plaatst u een cd of dvd en klikt u op de knop Burn in de rechterbovenhoek van het venster.

Apple computers bevatten geen dvd-schijf meer. Daarom worden FPBF-bestanden minder vaak gebruikt dan bij eerdere computermodellen die een schijfstation bevatten.

Hoe een bestand openen FPBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPBF openen

Andere problemen met een bestand FPBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPBF:

  • het gekozen bestand FPBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand