Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPE. Als je het bestand wilt openen FPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FPS Creator Entity Format The Game Creators

Wat is een bestand FPE?

Bestand gebruikt door FPS Creator, een programma dat gebruikt wordt om First Person Shooter (FPS) games te maken. Bevat teksteigenschappen voor het weergeven van een in-game-entiteit, zoals de beschrijving ervan, geometrie, verlichtingseffecten, modelbestandsnaam en tekstbestandnaam. Gebruikt met andere bestanden om een ​​model voor een spel te verpakken.

Hoe een bestand openen FPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPE openen

Andere problemen met een bestand FPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPE:

  • het gekozen bestand FPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand