Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPI. Als je het bestand wilt openen FPI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FPS Creator Intelligence Script Format The Game Creators

Wat is een bestand FPI?

Script of programma gecreëerd met FPS Creator, een 3D-shooter voor het eerste spel (FPS) game development. Gebruikt voor het ontwikkelen van de kunstmatige intelligentie (AI) voor karakters in het spel.

FPI-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat die kan worden bekeken en bewerkt met een teksteditor. Ze kunnen worden samengesteld in een uitvoerbaar programma met behulp van FPS Creator.

Hoe een bestand openen FPI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPI openen

Andere problemen met een bestand FPI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPI:

  • het gekozen bestand FPI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand