Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPK. Als je het bestand wilt openen FPK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Civilization IV Game Archive 2K Games

Wat is een bestand FPK?

Game assets bestand gebruikt door Sid Meier's Civilization IV, een turn-based strategie spel. Hiermee worden kunstgegevens opgeslagen voor spelafbeeldingen. Opgeslagen in de Civilization IVAssets installatie directory. Kan worden geëxtraheerd met PakBuild voor Windows of Macapaka voor Mac.

Voorbeeld Civilization IV art asset bestanden omvatten Art0.Fpk, Assets0.Fpk, Assets1.Fpk, Assets2.Fpk en Assets3.Fpk.

FPK-bestanden worden ook gebruikt door Sid Meier's Pirates.

Hoe een bestand openen FPK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPK openen

Andere problemen met een bestand FPK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPK:

  • het gekozen bestand FPK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand