Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPM. Als je het bestand wilt openen FPM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FPS Creator Map Format The Game Creators

Wat is een bestand FPM?

Spelniveau gecreëerd met FPS Creator (FPSC), een first-person shooter (FPS) game development programma. Bevat een 3D-indeling van het niveau, objecten, texturen, verlichting, enz. Gecreëerd en bewerkt met behulp van de FPS Creator Map Editor.

FPM-bestanden worden gebruikt om een ​​virtuele wereld te laden voor singleplayer of multi-player gaming.

Hoe een bestand openen FPM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPM openen

Andere problemen met een bestand FPM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPM:

  • het gekozen bestand FPM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand