Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPOP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPOP. Als je het bestand wilt openen FPOP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPOP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Spider-Man: Shattered Dimensions Saved Game Activision

Wat is een bestand FPOP?

Opgeslagen game bestand gemaakt door Spider-Man: Shattered Dimensions, een actie spel gebaseerd op de karakter Spider-Man van de Marvel Comics. Beveiligt een opgeslagen staat, die niveauprestaties en prestatiegegevens bevat. Gebruikt voor het opslaan en laden van spelvordering.

FPOP-bestanden hebben de naam Spider-Man SD Save.Fpop en worden opgeslagen in de volgende map: [user] DocumentsActivisionSpider-Man (TM) SDSave.

Hoe een bestand openen FPOP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPOP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPOP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPOP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPOP openen

Andere problemen met een bestand FPOP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPOP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPOP:

  • het gekozen bestand FPOP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPOP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPOP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand