Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPT. Als je het bestand wilt openen FPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Memo Format FileMaker

Wat is een bestand FPT?

Database bestand gemaakt door FileMaker Pro, een relationeel database programma. Bevat tekstinformatie die een "memo" voorstelt. gebruikt om een ​​database te beschrijven met rauwe tekst in plaats van een standaard database veld te gebruiken, die typisch beperkt is tot minder aantallen karakters.

FPT-bestanden bevatten geen werkelijke database-informatie. Ze bewaren alleen de memo reacties.

Hoe een bestand openen FPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPT openen

Andere problemen met een bestand FPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPT:

  • het gekozen bestand FPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand