Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FPX. Als je het bestand wilt openen FPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kodak FlashPiX Bitmap Image Kodak

Wat is een bestand FPX?

Afbeelding opgeslagen in het Kodak FlashPix formaat, een bitmap beeldformaat geoptimaliseerd voor digitale fotografie. Gebruikt door de "Picture Easy Software" applicatie die bij Kodak digitale camera's is opgenomen.

Het FlashPix formaat is ontwikkeld door Kodak, samen met partners Microsoft, Hewlett-Packard en Live Picture.

Hoe een bestand openen FPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FPX openen

Andere problemen met een bestand FPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FPX:

  • het gekozen bestand FPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand