Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FR3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FR3. Als je het bestand wilt openen FR3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FR3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FastReport Form Format Fast Reports

Wat is een bestand FR3?

Pagina layout bestand gemaakt door FastReport Studio, een rapport ontwerp tool. Sla de rapportstructuur op, evenals vulbare formulieren, tekst en afbeeldingen. Kan opgeslagen worden in een gecomprimeerde of ongecomprimeerde indeling. Kan ingebed worden in een applicatie die FastReport-formulieren afdrukken.

Wanneer een applicatie een rapport genereert met een FR3-bestand, wordt het resulterend rapport een "voorbereid rapport" genoemd. Voorbereide rapporten gebruiken de extensie .FP3 en kunnen bekeken worden met de FastReport Viewer-toepassing.

Hoe een bestand openen FR3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FR3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FR3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FR3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FR3 openen

Andere problemen met een bestand FR3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FR3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FR3:

  • het gekozen bestand FR3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FR3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FR3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand