Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRAMES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRAMES. Als je het bestand wilt openen FRAMES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRAMES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
The Iconfactory XScope Frame Format The Iconfactory

Wat is een bestand FRAMES?

Bestand gemaakt door xScope, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van gebruikersinterface-mockups voor mobiele apps. Hiermee slaat u een verzameling frames op, die de gebieden op een gebruikersinterfaceweergave omschrijven. Hiermee kunnen ontwerpers de grootte- en plaatsingslocaties van ontwerpelementen opslaan.

U kunt FRAMES-bestanden opslaan door Frame & Rarr te selecteren. Bewaar frames als ... In xScope. Om frames te laden, kies Frames & rarr. Open Frames ....

Hoe een bestand openen FRAMES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRAMES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRAMES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRAMES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRAMES openen

Andere problemen met een bestand FRAMES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRAMES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRAMES:

  • het gekozen bestand FRAMES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRAMES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRAMES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand