Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRAMEWORK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRAMEWORK. Als je het bestand wilt openen FRAMEWORK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRAMEWORK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Application Framework Format N/A

Wat is een bestand FRAMEWORK?

Map met ondersteunende programma's, bibliotheken of verwijzingen naar andere bestanden die worden gebruikt door een Mac OS X-programma. Meestal bevindt zich in de map Inhoud / Frames in een Mac OS X applicatiepakket.

Het bestand kan worden geopend door met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram te klikken en selecteer 'Inhoud van de verpakking weergeven'.

Hoe een bestand openen FRAMEWORK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRAMEWORK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRAMEWORK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRAMEWORK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRAMEWORK openen

Andere problemen met een bestand FRAMEWORK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRAMEWORK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRAMEWORK:

  • het gekozen bestand FRAMEWORK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRAMEWORK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRAMEWORK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand