Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRC. Als je het bestand wilt openen FRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Flight Simulator FS Recorder Recorded Format Matthias Neusinger

Wat is een bestand FRC?

Opname van een Flight Simulator vlucht gemaakt met FS Recorder, een add-on module voor Microsoft Flight Simulator. Kan worden afgespeeld met meerdere weergaven en kan AI-verkeer omvatten.

FRC bestanden kunnen worden gegenereerd binnen Flight Simulator 2004, evenals Flight Simulator X (FSX).

Hoe een bestand openen FRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRC openen

Andere problemen met een bestand FRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRC:

  • het gekozen bestand FRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand