Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRF. Als je het bestand wilt openen FRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FreeReports Template Format Fast Reports

Wat is een bestand FRF?

Pagina layout bestand gemaakt door FreeReport, een gratis programma en software ontwikkeling bibliotheek gebruikt voor het maken van rapporten die kunnen worden ingebed in Delphi / C ++ software applicaties. Opslaan van de structuur van het document, evenals de invulbare velden. Gebruikt door software applicaties die een rapportagecomponent vereisen.

FreeReport is nu FastReport, die gebruik maakt van .FR3-bestanden voor rapportvormontwerpen.

Hoe een bestand openen FRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRF openen

Andere problemen met een bestand FRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRF:

  • het gekozen bestand FRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand