Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRJ. Als je het bestand wilt openen FRJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FreeForm-J Project Format FreeForm-J

Wat is een bestand FRJ?

Project bestand gemaakt door FreeForm-J, een GUI editor die is gemaakt in de Just BASIC programmeertaal. Beveiligt een door gebruikers ontworpen vorm en bevat interface elementen zoals tekst, knoppen, velden en combo-dozen. Gebruikt voor het samenstellen van front-end interfaces voor Just BASIC toepassingen.

FreeForm-J is een Just BASIC programma dat een .BAS-bestand en andere verpakte elementen bevat. U moet het compileren en uitvoeren in de Just BASIC-applicatie om vorms te ontwerpen en FRJ-bestanden op te slaan.

Hoe een bestand openen FRJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRJ openen

Andere problemen met een bestand FRJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRJ:

  • het gekozen bestand FRJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand