Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRM. Als je het bestand wilt openen FRM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MySQL Database Metadata Format MySQL

Wat is een bestand FRM?

Bevat de formatteringsinformatie of structuurgegevens voor een MySQL-database. Specificeert de tabellen die zijn opgeslagen in de database en definiëren de velden en structuur van elke tabel.

FRM-bestanden worden opgeslagen samen met een .MYD-bestand, dat de werkelijke gegevens bevat die in de database zijn opgeslagen. Beide bestanden zijn nodig voor MySQL om de database te herkennen. Als de MySQL-database MyISAM-tabellen gebruikt, wordt ook een .MYI-bestand gebruikt en vereist.

Hoe een bestand openen FRM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRM openen

Andere problemen met een bestand FRM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRM:

  • het gekozen bestand FRM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand