Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRO. Als je het bestand wilt openen FRO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DBASE IV Compiled Report Format N/A

Wat is een bestand FRO?

Rapport samengesteld met behulp van gegevens uit een dBASE IV database

Hoe een bestand openen FRO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRO openen

Andere problemen met een bestand FRO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRO:

  • het gekozen bestand FRO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand