Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRR. Als je het bestand wilt openen FRR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mandelbrot Explorer Fractal Region Settings Format J R Oakley

Wat is een bestand FRR?

Instellingen bestand gemaakt door Mandelbrot Explorer, een programma dat gebruikers toelaat om fractale beelden te bekijken die zijn gemaakt van Mandelbrot en Julia sets. Bevat de parameters voor een fractale regio, inclusief de minimale en maximale X- en Y-coördinaten en de beeldresolutie.

FRR-bestanden worden gebruikt om de instellingen op te slaan voor een bepaald vergrotingsniveau binnen een fractale afbeelding. Ze worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak, en kunnen worden bekeken met elke tekstverwerker.

Mandelbrot Explorer 2.5 en eerdere versies bewaren fractale regio instellingen bestanden met de ".Frr" extensie. Na versie 2.5 gebruiken de bestanden de .MXFR extensie.

Hoe een bestand openen FRR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRR openen

Andere problemen met een bestand FRR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRR:

  • het gekozen bestand FRR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand