• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRT. Als je het bestand wilt openen FRT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Additional Report Description Format N/A

Wat is een bestand FRT?

Bevat tekstnotities over een rapport (.FRX-bestand) dat is gegenereerd uit een FoxPro-database

Hoe een bestand openen FRT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRT openen

Andere problemen met een bestand FRT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRT:

  • het gekozen bestand FRT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand