Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRX. Als je het bestand wilt openen FRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual FoxPro Main Report Description Format Microsoft

Wat is een bestand FRX?

Opslaan van de binaire informatie voor een Visual Basic-formulier, zoals iconen en afbeeldingen. Net als een .FRM-bestand, maar alleen binaire gegevens worden opgeslagen voor formulieren die zijn gemaakt met Visual Basic. Soms kan handmatig worden verwijderd als er geen binaire gegevens zijn opgeslagen.

Hoe een bestand openen FRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRX openen

Andere problemen met een bestand FRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRX:

  • het gekozen bestand FRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand