Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRY. Als je het bestand wilt openen FRY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fryrender Export Format RandomControl

Wat is een bestand FRY?

3D scène bestand gemaakt door fryrender, een programma dat gebruikt wordt voor fotorealistische lichtweergave. Bevat een 3D-scène die werd geëxporteerd vanuit een modelprogramma zoals 3ds Max (met de plug-in). Kan worden verwerkt in een .DSI spectral map bestand, dat vervolgens gebruikt wordt om het uiteindelijke gegenereerde beeld te produceren.

vrijblijvend plugins zijn beschikbaar voor 3ds Max, Cinema 4D, Lightwave, Rhino, SketchUp, Lightwave en SoftImage / XSI.

Hoe een bestand openen FRY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRY openen

Andere problemen met een bestand FRY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRY:

  • het gekozen bestand FRY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand