Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FRZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FRZ. Als je het bestand wilt openen FRZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FRZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Snes9x Saved State Format The Snes9x Team

Wat is een bestand FRZ?

"Bevroren" opgeslagen spelstaat gemaakt door Snes9x, een emulator voor het Super Nintendo Entertainment System (SNES). Bevat een momentopname van de huidige spelstatus. Gebruikt om emuleerde spelstaten te "bevriezen" en "ontdooien".

Opgeslagen staten worden opgeslagen met de extensies ".000" via ".009" (sleuven 1-9) voor de Windows-versie van Snes9x. Bijvoorbeeld, .001 slaat de tweede opgeslagen toestand op.

Hoe een bestand openen FRZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FRZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FRZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FRZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FRZ openen

Andere problemen met een bestand FRZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FRZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FRZ:

  • het gekozen bestand FRZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FRZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FRZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand