Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FS. Als je het bestand wilt openen FS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual F# Source Code Format Microsoft

Wat is een bestand FS?

Broncode bestand geschreven in Microsoft's F # (uitgesproken "F Sharp") programmeertaal, die een variant is van de ML taal. Kan worden geschreven met behulp van het Visual F # -component van Microsoft Visual Studio 2010. Wordt gebruikt voor het compileren van F # -code in .DLL of .EXE-programma-executables.

F # is ontworpen voor gebruik met Microsoft .NET-bibliotheek en tools. Het werd formeel geïntroduceerd met Microsoft's 2010 release van Visual Studio.

Hoe een bestand openen FS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FS openen

Andere problemen met een bestand FS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FS:

  • het gekozen bestand FS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand