Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FSB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FSB. Als je het bestand wilt openen FSB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FSB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FMOD Audio Format Firelight Technologies

Wat is een bestand FSB?

Audio-bestand dat wordt gebruikt door FMOD, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van spelgeluiden voor Xbox, PlayStation, PC en andere platforms. Bevat een verzameling geluiden, zoals voetstappen, omgevingsgeluiden of wapenvuur. Gebruikt door de game runtime om geluiden te laden en afspelen.

FSB-bestanden worden gemaakt wanneer een FMOD-project (.FDP-bestand) is gebouwd in FMOD Designer. Ze worden gemaakt met een .FEV-bestand, waarin de metadata van de audio-gebeurtenis wordt gebruikt die door de spelprogrammacode wordt gebruikt om geluiden te activeren wanneer het spel wordt afgespeeld.

Aangezien FSB- en FEV-bestanden de finale zijn voor FMOD-audio-evenementen, worden ze vaak gezien als verpakkingen met spelinstallatiebestanden.

Hoe een bestand openen FSB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FSB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FSB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FSB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FSB openen

Andere problemen met een bestand FSB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FSB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FSB:

  • het gekozen bestand FSB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FSB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FSB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand