Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FSI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FSI. Als je het bestand wilt openen FSI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FSI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual F# Signature Format Microsoft

Wat is een bestand FSI?

Handtekeningbestand gebruikt door Visual F #, een onderdeel van Microsoft's Visual Studio software ontwikkelingskit. Bevat informatie over de publieke handtekeningen van de F # -programma's, waaronder typen, naamruimten en componenten.

FSI-bestanden kunnen worden gebruikt om de toegankelijkheidsregels op te geven voor het programmeren van code binnen een .FS-bestand. Deze techniek wordt gebruikt om toegang te beperken tot andere programmacodes die buiten het gecontroleerde FS-bestand worden uitgevoerd.

FSI-bestanden hebben altijd dezelfde bestandsnaamvoorvoegsel als hun bijbehorende FS-bestand.

Hoe een bestand openen FSI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FSI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FSI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FSI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FSI openen

Andere problemen met een bestand FSI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FSI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FSI:

  • het gekozen bestand FSI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FSI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FSI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand