Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FSSCRIPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FSSCRIPT. Als je het bestand wilt openen FSSCRIPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FSSCRIPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio F# Script Format Microsoft

Wat is een bestand FSSCRIPT?

Script geschreven in F #, een functionele programmeertaal die formeel werd geïntroduceerd met Visual Studio 2010. De bedoeling was om met de modus "F # Interactive" in Visual Studio te draaien. Wordt gebruikt voor het uitvoeren van geschreven F # code in plaats van het in te stellen in een .DLL of .EXE bestand.

F # scripts hebben de .FSX extensie meer gebruikt.

Hoe een bestand openen FSSCRIPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FSSCRIPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FSSCRIPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FSSCRIPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FSSCRIPT openen

Andere problemen met een bestand FSSCRIPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FSSCRIPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FSSCRIPT:

  • het gekozen bestand FSSCRIPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FSSCRIPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FSSCRIPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand