Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FSX. Als je het bestand wilt openen FSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio F# Script Format Microsoft

Wat is een bestand FSX?

Script geschreven in F # (uitgesproken 'F Sharp'), een functionele programmeertaal die formeel wordt geïntroduceerd door Microsoft met Visual Studio 2010. Kan worden uitgevoerd met het onderdeel "F # Interactive" van Visual Studio. Wordt gebruikt om F # code te scripten in plaats van het samen te stellen.

In tegenstelling tot F # broncode bestanden (.FS extensie), worden FSX bestanden niet samengesteld in .DLL of .EXE bestanden en dan en run. In plaats daarvan worden ze uitgevoerd als een script door F # Interactive.

F # Interactieve modus kan worden gestart in Visual Studio door een segment van F # code te selecteren en Alt-Enter te drukken. F # scripts gebruiken ook de extensie .FSSCRIPT.

Hoe een bestand openen FSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FSX openen

Andere problemen met een bestand FSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FSX:

  • het gekozen bestand FSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand