Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FTC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FTC. Als je het bestand wilt openen FTC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FTC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FluxTime Clip Format FluxTime

Wat is een bestand FTC?

Animatieclip gemaakt door FluxTime Studio, een programma dat wordt gebruikt in educatieve omgevingen voor het maken van eenvoudige animaties. Beveiligt grafieken en instructies voor hoe de graphics tijdens de animatie bewegen. Vaak verzameld met andere clips om een ​​clip library te vormen.

Clips kunnen bestaan ​​uit basisobjecten of veel verschillende objecten in combinatie met elkaar. Veel voorbeelden van dergelijke clips zijn beschikbaar op de website van FluxTime.

Hoe een bestand openen FTC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FTC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FTC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FTC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FTC openen

Andere problemen met een bestand FTC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FTC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FTC:

  • het gekozen bestand FTC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FTC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FTC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand