Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FTH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FTH. Als je het bestand wilt openen FTH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FTH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Theme Format FileMaker

Wat is een bestand FTH?

XML-bestand dat wordt gebruikt door FileMaker Pro, een productiviteitsapplicatie voor desktop databases. Bevat visuele eigenschappen die de stijlen van velden, tekst en onderdelen beschrijven in een nieuwe lay-out. Kan gebruikt worden om een ​​opmaak op het scherm te formatteren, evenals printindelingen.

Verschillende FTH-bestanden zijn opgenomen in de applicatie installatie. In Windows zijn ze in de directory ExtensiesEnglishThemes. Voor Mac OS X bevinden zich ze in de directory /Contents/Resources/English.Lproj/Themes/ van de applicatiebundel.

Hoe een bestand openen FTH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FTH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FTH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FTH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FTH openen

Andere problemen met een bestand FTH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FTH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FTH:

  • het gekozen bestand FTH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FTH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FTH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand