Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FTL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FTL. Als je het bestand wilt openen FTL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FTL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FreeMarker Template Format The FreeMarker Project

Wat is een bestand FTL?

Bestand gebruikt door FreeMarker, een Java-sjabloonmotor die tekstuitvoer automatisch genereren. Bevat de brontekst evenals FreeMarker variabele definities en instructies die worden gebruikt als plaatshouders voor tekstvervangingen. Wordt gewoonlijk gebruikt voor het automatisch genereren van HTML-webpagina's, .JAVA-klasseskeletbestanden en andere broncodebestanden, zoals .PHP-, .ASP- en .CFM-bestanden.

Twee bestanden worden ingevoerd in FreeMarker om een ​​nieuw tekstbestand te genereren: 1) het FTL sjabloonbestand, en 2) een Java-bestand dat de data gebruikt voor de substituties laadt.

FreeMarker wordt verdeeld als een open source Java-pakket dat kan worden ingebed in Java-softwareproducten. Een populair Java-gebaseerd product dat FTL-bestanden gebruikt, is Alfresco, een Enterprise Content Management (ECM) -systeem.

Hoe een bestand openen FTL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FTL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FTL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FTL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FTL openen

Andere problemen met een bestand FTL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FTL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FTL:

  • het gekozen bestand FTL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FTL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FTL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand