Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FTN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FTN. Als je het bestand wilt openen FTN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FTN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fortran Language Source Code Format N/A

Wat is een bestand FTN?

Broncode bestand geschreven in Fortran, een programmeertaal die vaak gebruikt wordt voor numerieke berekeningen. Gebruikt de extensie ".Ftn", die kort staat voor Fortran. Gemarkeerd in een tekstformaat en kan worden bewerkt met elke tekstverwerker, maar moet eerst gecompileerd worden door een Fortran-compiler voordat deze wordt uitgevoerd als programma.

Fortran broncode bestanden gebruiken ook extensies zoals .F, .F90 en .FOR.

Hoe een bestand openen FTN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FTN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FTN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FTN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FTN openen

Andere problemen met een bestand FTN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FTN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FTN:

  • het gekozen bestand FTN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FTN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FTN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand