Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FTPQUOTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FTPQUOTA. Als je het bestand wilt openen FTPQUOTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FTPQUOTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ftpquota Format ProFTPD

Wat is een bestand FTPQUOTA?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door ftpquota, een ProFTPD (Professional FTP Daemon) add-on die het aantal actieve FTP-bestandsoverdrachten voor een gebruikersaccount op een externe server moderateert. Opgeslagen in een tekstformaat en slaat het aantal toegestane bestandsoverdrachten op. Gebruikt door de server-add-on (of module) genaamd mod_quotatab, die niet standaard bij ProFTPD is geïnstalleerd.

FTPQUOTA-bestanden worden vaak gecreëerd door cPanel open source web hosting software, waaronder ProFTPD en de mod_quotatab add-on. Bij het maken van een gebruikersaccount, cPanel genereert een ~ / public_ftp / directory met het bestand .Ftpquota. Dit configuratiebestand wordt gebruikt door de FTP-software om uploads en downloads te modereren.

Hoe een bestand openen FTPQUOTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FTPQUOTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FTPQUOTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FTPQUOTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FTPQUOTA openen

Andere problemen met een bestand FTPQUOTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FTPQUOTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FTPQUOTA:

  • het gekozen bestand FTPQUOTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FTPQUOTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FTPQUOTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand