Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FUL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FUL. Als je het bestand wilt openen FUL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FUL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Backup File List Microsoft

Wat is een bestand FUL?

Bevat een lijst met bestanden die worden back-up gemaakt met Microsoft Backup (MSBackup voor MS-DOS of MWBackup voor Microsoft Windows). Referentie van beide back-upprogramma's bij het herstellen van back-up bestanden.

Het FUL-bestand bevat alleen verwijzingen naar de back-up bestanden, niet de bestanden zelf. Bestandsbackups kunnen extensies hebben zoals ".001," ".002,", enz.

Hoe een bestand openen FUL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FUL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FUL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FUL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FUL openen

Andere problemen met een bestand FUL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FUL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FUL:

  • het gekozen bestand FUL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FUL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FUL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand