Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FX. Als je het bestand wilt openen FX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DirectX D3DXEffect Object Format Microsoft

Wat is een bestand FX?

Effectenbestand aangemaakt voor Direct3D, een onderdeel van Microsoft DirectX die wordt gebruikt om het uiterlijk van 3D-objecten te definiëren. Bevat eenvoudige tekst effecteigenschappen die zijn gestructureerd in drie secties: variabelen, functies en technieken. Geschreven met behulp van Microsoft's High Level Shader-taal (zie ook .HLSL-bestanden).

FX-bestanden worden gebruikt om teksturen, verlichtingsparameters, schaduwen, reningseigenschappen en andere effecten aan te geven.

Direct3D-technologie wordt alleen gebruikt voor Windows-programma's.

Hoe een bestand openen FX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FX openen

Andere problemen met een bestand FX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FX:

  • het gekozen bestand FX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand