Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FXA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FXA. Als je het bestand wilt openen FXA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FXA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OC3 FaceFX Actor Format O3 Entertainment

Wat is een bestand FXA?

3D-modelbestand aangemaakt met oudere versies van FaceFX, een applicatie die gebruikt wordt om gezichts animaties uit audiobestanden te bouwen. Bevat 3D gezichtsbeenposities, gezichtgrafieknooppunten en links, en animatiesleutels. Gewoonlijk gebruikt in videospelletjes voor het animeren van gezichtsuitdrukkingen op virtuele karakters.

FXA-bestanden zijn ontworpen om alleen de benodigde informatie voor de animatie op te slaan. Daarom bewaren ze geen FaceFX-specifieke projectgegevens. Dit helpt de bestanden lichtgewicht en verbruiken minder bronnen wanneer ze worden afgespeeld in een spel.

FaceFX-animaties worden gebruikt door populaire spelletjes zoals StarCraft II: Wings of Liberty, Mass Effect 2 en Assassin's Creed 2.

FXA-bestanden werden gebruikt door FaceFX 1.0 - 1.7.X. Ze zijn vervangen door .FACEFX-bestanden in FaceFX 2009 en later.

Hoe een bestand openen FXA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FXA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FXA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FXA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FXA openen

Andere problemen met een bestand FXA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FXA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FXA:

  • het gekozen bestand FXA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FXA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FXA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand