Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FXC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FXC. Als je het bestand wilt openen FXC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FXC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DIMDATA FilePackager Configuration Format DIMDATA

Wat is een bestand FXC?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door FilePackager, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van zelfuitpakkende archieven. Kan verwijzingen bevatten naar bestanden die in het archief, bestandssamenstellingen, registerwijzigingen en commando's voor het instellen van bureaublad- en Windows-snelmenu's moeten worden opgenomen.

FilePackager wordt vaak gebruikt voor het maken van Windows-software installateurs.

Hoe een bestand openen FXC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FXC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FXC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FXC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FXC openen

Andere problemen met een bestand FXC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FXC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FXC:

  • het gekozen bestand FXC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FXC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FXC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand