Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FXF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FXF. Als je het bestand wilt openen FXF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FXF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM BigFix Action Format IBM

Wat is een bestand FXF?

Actiebestand aangemaakt door BigFix, een suite van softwareprogramma's die systemen beveiligings- en softwareupdates beheren. Bevat een actie die van de BigFix Console naar de BigFix Server wordt verzonden.

FXF-bestanden zijn typisch 5K tot 20K groot. Bestanden boven 20K kunnen de fout veroorzaken "Kan niet worden verstuurd tijdens de POST-operatie" en moet worden verminderd. Enkele voorbeelden van BigFix-actiebestanden omvatten analyse 147.Fxf, Fixlet 146.Fxf en Action 148.Fxf.

Het bestand "TROJ_FAKEAV.FXF" is geen BigFix-actiebestand, maar een trojaanspaard dat mogelijk met malware geïnstalleerd kan worden. Dit bestand moet met antivirusprogramma verwijderd worden of onmiddellijk verwijderd worden.

Hoe een bestand openen FXF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FXF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FXF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FXF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FXF openen

Andere problemen met een bestand FXF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FXF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FXF:

  • het gekozen bestand FXF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FXF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FXF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand